Descopera noi tendinte, tactici si abordari noi in comunicare si PR
18 martie 2024 • HOTEL JW MARRIOTT

Seminare

Pe 18 martie, participantii au avut oportunitatea sa exploreze latura practica a PR-ului si comunicarii printr-o zi special conceputa ca un laborator de idei. Cele trei cursuri au fost structurate sub forma unui masterclass, avandu-i ca invitati pe specialisti cu experienta dovedita. Acestia au impartasit tactici inovatoare, au prezentat studii de caz relevante si au raspuns la cele mai importante intrebari ale momentului.

SEMINAR 1

REAL-TIME CORPORATE COMMUNICATION

Mastering Tactics, Trends and Best Practices for Today's Business

Masterclassul a oferit noi perspective asupra comunicarii corporative sub influenta erei digitale si a exigentelor publicurilor interesate, punand accent pe strategii si tactici adaptate la dinamica rapida a pietei. Participantii au invatat cum sa raspunda eficient si in timp real provocarilor comunicarii intr-un mediu de afaceri in continua schimbare. Scopul a fost de a oferi participantilor abilitatile necesare pentru a gestiona eficient comunicarea corporativa.

VEZI MAI MULT
SEMINAR 2

NEXT-LEVEL PR

Integrating Creativity into Communication Strategies

Cursul a oferit profesionistilor din PR cele mai noi si eficiente strategii de comunicare, adaptate la provocarile pietei. De asemenea, a propus tehnici inovatoare si tendinte emergente in PR, punand accent pe abordari noi ce pot transforma modelul traditional de comunicare. Seminarul a oferit o combinatie unica de teorie si practica, incurajand aplicarea creativa a conceptelor in scenarii reale. A fost ideal pentru profesionistii PR care doresc sa isi extinda cunostintele si sa ramana la curent cu noutatile din domeniu.

VEZI MAI MULT
SEMINAR 3

HIGH-PERFORMING DIGITAL PR

Creating Captivating Campaigns and Impactful Content

Masterclassul a fost creat in jurul tacticilor folosite cu succes in campaniilor de social media. Participantii au descoperit noi metode de a ajunge la publicurile tinta si si-au completat cunostintele cu tactici de succes aplicate in mediul online. Cursul a pus accent pe tehnici creative, analiza de date si tehnici de promovare testate, ajutandu-i pe cursanti sa creasca eficacitatea campaniilor lor.

VEZI MAI MULT
  • Hosting by Host-Age.ro